Hverdagen på botilbuddet

Hverdagen på Bostedet Brovst indeholder ofte faste punkter, samt der er mange muligheder for individuel planlægning af din dag. Derudover er der skemalagte møder, hvor du har mulighed for deltagelse og indflydelse.

Dagligdagen

Du aftaler med dit kontaktteam, hvordan din dag skal planlægges. Det kan være, at du gerne vil en tur ud ad huset fx på indkøb i Brovst eller Aabybro. Hvis du siger til i god tid, er der eventuel mulighed for at blive transporteret, da botilbuddet råder over fire køretøjer.

Det kan også være, at du gerne vil have hjælp til at vaske tøj eller gøre rent i din lejlighed. Det er op til dig, det aftaler du med dit kontaktteam, og de vil rigtig gerne hjælpe dig..

I løbet af dagen er der mulighed for alverdens aktiviteter. Botilbuddet råder over en udendørs fitnessbane og en multibane, hvor der er mulighed for at spille fodbold eller basketball. Derudover er der krea-rum, indendørs fitness samt en stor multihal, hvor der er mulighed for alverdens sportsaktiviteter. Ofte er der gang i en PlayStation eller to, hvor medarbejdere og borgere hygger sig sammen.

Beboermøder

Beboermøder afholdes  en gang hver 2. uge, hvor alle borgere mødes med afdelingsleder og personale.

Til mødet er fast dagsorden, samt punkter ad hoc, i forhold til hvad beboere eller personale ønsker drøftet. Der tages referat af møderne, som sættes i en mappe, som er tilgængelig for alle.

Madmøder

Der afholdes ikke madmøder, men borgerne får mulighed for skriftligt på et afkrydsningsskema at vælge mellem et væld af retter samt skrive egne ønsker på listen.

Transport

Der er gode muligheder for busforbindelser med offentlig transport mod Thisted og Aalborg. Se  Nordjyllands Trafikselskab.

Bostedet har én minibus og tre personbiler til rådighed. Disse benyttes i det omfang, det ikke er muligt at transportere sig med offentlige transportmidler.

Program for dagen:

  • 08:00 Morgenmad og personale møder ind og begynder at planlægge dagen
  • 12:00 Frokost
  • 14:30 Eftermiddagskaffe med mad
  • 18:00 Aftensmad
  • 21:00Aftenkaffe med lidt mad
  • 22:00 Der lukkes ned i fællesrummene såsom Multisalen, træningsrummet